Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julield

Som eld i juli
faller,

skuggor,
drömmer,

saknad,
världen

lever
i

ditt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-30 00:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjukt och vackert beskrivs saknad och längtan. Perfekt nu i sommarens sista andetag.
2013-08-30

  Rise Little One
En underbar text som går rakt in i mitt hjärta.
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth