Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/Dragonfly-65486004


Imorgon

 

Är jag kanske inte densamme som igår

ändå

minns jag

den skälvande vågen i hjärtat

när dina ljuva känslor för mig nått min strand

bakom den blyga dörren

som står på glänt

vår allra första kyss

djupare utforskande i gemensamma tankar

jorden snurrar alltför snabbt

min älskade

hur gör jag

för att finna dig igen i mina armar

saknad och längtan invaderar min själ

din lilla duvunge

innerligt önskar jag

att livet är bara en dörr

där allt annat kan vara låst utanför

vi struntar i regnet och de galna trollsländorna

samt livets regler

låt mig älska dig

följa rytmen av mitt hjärta

låt mig visa dig

min sannaste kärlek

låt mig bli din

om än blott några få sekunder.




Fri vers av Rise Little One
Läst 205 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-30 10:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert...vemodigt men vackert...minnen och längtan i ett...
2013-08-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Så fin poesi du skriver! Mycket vackert!
2013-08-30

    ej medlem längre
Jag förflyttas i känslor och tankar till ett vacker plats när jag läser dina ord...
2013-08-30

    Dan Myrbeck
Vacker, särskilt:

"när dina ljuva känslor för mig nått min strand".
2013-08-30

  peter markurth
väldigt starkt förmedlat
2013-08-30

  Lars Hedlin
Mästerlig poesi ömt varmt evigt! ;)
2013-08-30

  M M Mannheim VIP
Underbar poesi som känns ända in i själen.
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One