Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dog ettusen gånger i din famn

Vad talade du om denna afton
kärlek,

slöa knivar
din rädsla för döden i mina ögon,

liket i min garderob
sången om min levnad var så kort,

begränsad av ljudet av smattrande regndroppar mot din själs öppningar
jag blundade denna gång och mötte dina sanningar,

dog ettusen gånger i din famn
liksom du gjort i min tidigare,

då jag ej visste att din kärlek voro evig

liksom eoner utav smärta


nu var vi medens tillsammans




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-30 10:44



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fin känsla förmedlad...bra
2013-08-30

  Rise Little One
"jag blundade denna gång och mötte dina sanningar,

dog ettusen gånger i din famn
liksom du gjort i min tidigare,

då jag ej visste att din kärlek voro evig

liksom eoner utav smärta


nu var vi medens tillsammans"

gripande meningar som svetsar ihop två själar ..
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth