Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära

Nära,

ditt hjärta
i

min själ




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 171 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-30 14:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön harmoni...
2013-08-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Få ord som tar
och ger att här
goda saker sker!
2013-08-30

    ej medlem längre
Starka ord.
2013-08-30

    ej medlem längre
Närmare än så kan man väl inte komma en annan människa.
Mycket vacker och innerligt text.
2013-08-30

  poetryGirl
poesi
2013-08-30

  Rise Little One
Du är mästare i korta dikter... Få ord med stora känslor
2013-08-30

  Maj-Lis VIP
Fint fint
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth