Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild=en av mina stora


Motorcykeltur i natten

Delad skymning
bortom

staden, vilar
i

din själ,
de fatala

vilka blöder svek tillsammans
glans

en kvinna ler
mjukt

inatt strålar vi
eviga

på motorvägen,
ler min själ

300 km tim på min motorcykel,
total kontroll

de redan döda

vinden i mitt ansikte,
gasar,

växlar upp,
motorn vrålar,

känner dig där bak,
tryggt

det välbekanta ljudet av en svart motorcykel
genom natten,

drogade offer
för en egen existens,

enkelt,
dofterna i sensommarnatten,

födda


nytt
lever nu

på motorvägen




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-30 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth