Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smek mitt hår då vi kan älska

Den tomma,
verkligheten tiger stilla natt,

vill du följa med,
till mina drömmar,

röd nyans,
evigt skapande,

vi kan åka motorcykel baby,
jävla samvete,

håll käften
ni pissade mig i käften,

nedgolad,
trampat hjärta,

trött,
opiater hjälper ej,

din kärlek hjälper,
just din,

inatt,
då guldet flyter,

du är en ros i vinden,
blommande viol,

smek mitt hår då vi kan älska,
känner dina andetag,

nära,
i rymden lever vi,

bortom era lagar,
jag bryr mig ej,

du är skönhet,
jag ska måla din kärlek levande i olja,

kom hit och känn min sanning,
virvelvindar nu,

vill du älska min galenskap inatt,
det är en fråga,

jag är ärlig,
mördaren med samvete,

de döda tittar,
vet,

jag var ond,
nu vill jag kyssa,

din eld




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-30 21:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar denna!" de döda tittar, vet..."
Vacker!
Tack!
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth