Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon kom en sommarnatt i vinden

Vill du älska
i

min vind
inatt

en skönhet vet
vår skugga

faller
nära,

kysser
dig

du log,


drömmar vaknade




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 103 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-30 21:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2013-08-31

  Alysse VIP
Tycker mycket om denna dikt. Slutet är underbart!
2013-08-31

  Rise Little One
Hon kommer att svara ja till denna skulle jag tro ;)
2013-08-30

  Ninananonia VIP
Vacker
2013-08-30

  Alexander Gustafsson
poetat av en poet
inget annat att säga om det
rakt, livligt, levande
som dem borde vara
alltid...

mycket bra dikt!
en man kan vissa för sina kompisar...
2013-08-30

  Maj-Lis VIP
Fin
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth