Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i natten


Tillbaka på plats
under nattlig himmel

Här omsluter mörkret
min själ

luften smeker min kind

i samma stund
som stjärnorna lyser upp

mitt hjärta

tillbaks
i lugn




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-31 01:34



Bookmark and Share


  Nina.K
Gillar! Bra skrivit!
2013-09-05

    ej medlem längre
Vacker... lugnet och stillheten i natten .. skänker ro
2013-09-02

  peter markurth
bra
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene