Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dödens väntrum

 

Vaknade upp

mitt i en turbulent minut

i ett kalt rum vars enda fyllnad

bestod av undran 

 

Som kvicksilver i en främmande miljö 

flöt ord omkring som bildade meningar 

utan  innehåll av värde  

 

Från ett andetag till ett annat 

fann jag mig i dödens

väntrum 

 

där blev jag kvar 

alldeles

 

för kort 

 

 

 

 




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-12 23:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och djup med känslor och toner som berör
2018-10-15

  ~Leonardo~
Förvirring, ett tillstånd att vilja vara längre i ?!
Dödens väntrum verkar lite skrämmande.
Lämnar mig i funderingar, orden är ljuva.

2018-10-14

    ej medlem längre
Som i ett uppvakningsrum efter en operation. Förvirring, Skräck eller en skön "nära döden upplevelse" Man lämnas i okunnighet.
2018-10-14
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene