Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje år, samma tid..

Varje år

samma tid 

rivs de murar som byggts 

 

varje år

samma tid 

minns jag det 

 

som varje år 

samma tid 

skär djupt

 

fast jag varje år

samma tid 

lovar 

 

att aldrig 

beröras igen.. 

 




Fri vers av ~LillMarlene Landen~
Läst 422 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-12 18:12



Bookmark and Share


  mike irow
vilken sammanhängande!!1
gillar skarpt....
2016-02-23

  Gunnel Eriksson VIP
Tänkvärt. Känner igen.
2016-02-20

  ~Leonardo~
Tänka sig, att ett minne kan ge stark reaktion så länge efteråt. fint upplagt här.
2016-02-17

  Gisela Nordell
rader som gör ont, som man känner igen sig i
2016-02-13

    ej medlem längre
Låter som ett jobbigt minne. Inte lätt att styra vad som händer inombords.
Känner igen fenomenet
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene