Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hänförd

 

 

Hänförd

av utsiktens djup  

en frodig vegetation 

och  ljudet av

vildmark

 

 

 




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 451 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-03 20:40



Bookmark and Share


  mike irow
djupt--- fin!
2016-02-26

  Lars Hedlin
Så fint :)
2016-02-08

    ej medlem längre
Avundas dig dina djupa intryck av en fascinerande kontinent.
Vacker bild och text
2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene