Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/Sommer-2011-272340689


Sensommar i mitt hjärta

 

 

 

När sommaren

når

sitt slut

träder du

fram

och förlänger den

för

mig

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 218 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-31 19:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt beskrivet.....
2013-09-01

  ResenärGenomLivet VIP
Man kan alltid ha sommar i hjärtat...om man vill...
2013-08-31

  M M Mannheim VIP
Skönt att du bara har sensommar!
2013-08-31

  Rozsi.kovacs

så vackert käraThu hösten är räddad för dig.
2013-08-31

  peter markurth
vad fint
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One