Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt måleri är upphovsrättsskyddat koncentrationcläger i europa målad 93-95 omarska


Dina ord i mitt hjärta leker sanningars magi

Dina ord
gör

avtryck
i

mitt hjärta
ser

din kärlek
blomma

eld




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 248 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-31 13:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din text lämnar spår i tankar och känslor.
2013-08-31

    ej medlem längre
Underbart.
När man tänker på att det är Du och kärleken till henne som får henne att ge dig denna gåva.

2013-08-31

  SpamPippiL VIP
Vacker text med en mycket sorglig men fin konst.

2013-08-31

    glasa VIP

direkt

IN
som en gyllene
magisk pil

in
i mitt hjärta

når dina ord

denna dikt gör luften kring mig
ännu renare
ännu lättare
att leva, vara andas ...verkligen jättefin ...verkligen poesi


2013-08-31

  Maria Sundelin VIP
Få ord med mycket innehåll
2013-08-31

  Rise Little One
Värmande kärlek utstrålar...
2013-08-31

  lodjuret/seglare VIP
Jag gillar bildspråket, såväl upptill som mera under.
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth