Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad behöver göras

 

 

... så vi känner lugnet

kanske det är bra att sitta bredvid varandra

på en blåsig dag som denna

jag skriver dikter

du målar mina tankar

vi går sida vid sida

sparar för varandra

varenda solstråle vi hittat

vad behöver göras

så vi inte känner tomhet

många ljuva minne passerar förbi

något måste göras

så vårt hjärta slår i samma takt

sista tåget lämnar nu stationen

med din skugga som prydnad för sitt fönster

saknaden tränger sig på

när du åker iväg

och siktar mot gryningen

vad behöver göras

för att vårda kärleken

det regnar

stormar

utanför tryggheten

vad behöver göras

så vi båda behåller vår lycka

när vi ser varandra i ögonen

och vet att denna kärlek är äkta

vad behöver göras

så  ensamheten lämnar oss för gott

för vi älskar varandra så ...

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 241 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-31 18:52



Bookmark and Share


  peter markurth
det rätta
2013-09-06

  Quasimodo
Vackert och insiktsfullt för detta att vårda sin kärlek!
2013-09-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Så vackert du tecknar kärlekens väsen!
2013-09-01

  Lars Hedlin
Svår fråga som bara det innersta kan svara på
2013-09-01

    Dan Myrbeck
Härlig.
Särskilt
"du målar mina tankar
"
2013-08-31

  M M Mannheim VIP
Se er i vandras ögon och känn kärleken!
2013-08-31

  peter markurth
sensitiva ord
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One