Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman väntar ej

Låg du


min axel,
du var varm,

kyssarna sanna,
eoner

bortom saknaden
ditt kön

blött
särar dina ben

tränger in
ett stön

inatten är du drottning, kärlekseldar

föll

i

djupet
av

ett

hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-31 20:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
Gillar " kärlekseldar föll i djupet av ett hjärta"
Tack!
2013-09-01

    ej medlem längre
Snyggt.
2013-08-31

    Dan Myrbeck
Härligt erotisk!
2013-08-31

  Rise Little One
"inatten är du drottning, kärlekseldar

föll

i

djupet
av

ett

hjärta"

gripande ord i intima stunden...
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth