Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bekräftat


Det är bekräftat

allting är tillsvidare

där varje dag är en tillfällighet

utan gränser

där vindarna predikar

grässtrån fäktas

lyssna till musiken

av grön nyans

utan höga trösklar

känslor får liv

________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-02 08:53



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP

Ja, den sanningen kan jag skriva under!
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén