Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Okej måndag och det är bara att fortsätta veckan har bara börjat... lite kärlek i poppoetisk form?


Det är så känsligt

Jag undrar vad du gör när jag finner din bodylotion balanserandes på badkarets kant
Inga löften, inga ord, inget överhuvudtaget som lämnats kvar som pant
Och så sökte jag lugnet som jag saknade och som jag är i behov av
Alla dessa tankar, alla dessa snurriga tankar, jag undrar vad de egentligen gav

Det är så känsligt när jag rör vid dig
Det där känsliga lockar, frestar mig
Får mig att vilja mer, jag som inte trodde det var möjligt, men jag vill ännu mer
Det är så känsligt, det är nog därför det sker det som sker

Mer än tio minuter snabbare än dig på samma strecka
Kommer du i kapp? Ibland dina ord hoppas jag att jag kan hitta en kod att knäcka
Jag gräver efter dig i minnet och jag tvivlar på att jag var närvarande nog
Jag vill minnas att det alltid varit så förr, den där dagen som sommaren verkligen dog

Det är så känsligt, jag gillar det känsliga mellan oss två
Varje kyss är så känslig, när jag låter mina läppar smeka dig från topp till tå
Det är så känsligt när vi är nakna på riktigt utan möjlighet att skyla och gömma
Det är så känsligt när det handlar om oss, det gör nog att jag aldrig kommer glömma

Och jag tänker, men jag tänker inte göra något, inget alls, inte nu
Det har jag lovat mig själv, det vet jag, det vet kanske du
Och inget jag skulle göra skulle kunna förändra något hur vi än gör
Men tid eller avstånd gör inte så att det avtar, jag tror inte det gör så att det känsliga dör

Det är så känsligt i varje rörelse, det är så känsligt allt det som vi rör vid
Jag vet att det är känsligt så jag sätter min tillit till en känsla och ger det tid
Det är så känsligt när jag väljer ord till mina rörelser, våra dalar och våra toppar
Känsliga är själarna, så känsliga är rörelserna då vi rör vid varandras kroppar

Det finns texter att studera, kapitel som ska läsas och du har nog ditt
Och jag tänker inte fråga vad du gör, jag vill inte ha några svar svart på vitt
Och det ska städas, det ska sopas undan smulor som fallit från avdukat bord
Och du har säkert ditt och jag har mitt och allt är känsligare än viskande ord




Fri vers av PPQ
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-02 20:24



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Du skriver så fruktansvärt bra att jag nog måste lägga av med mina skitdikter ett tag. Blir helt betagen av det jag läser här som är så känsligt att det känns i mig också. Något sådant klarar jag aldrig av att skapa. I varje fall var det nog fem år sedan minst som jag på riktigt gav känslor till någon. I alla fall försökte.
2013-09-05

    ej medlem längre
Fantastiskt beskrivet..... Väldigt bra!
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ