Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i september

 

 

 

Hungrigt kysste solen på mina bara axlar

en naken dag som denna

hade lata lunchtiden med någon bekant

han undrade

om mina dikter doftade som irish noir

några vita fjärilar fladdrade runt oss

han gav mig ett erkännande leende

berättade om sin kärlekshistoria

jag lyssnade

men bara med ett öra

för jag hörde din varma röst som kom med den oskyldiga vinden

mitt mörka hår dansade vilt på ryggen

hälsade dig hjärtligt välkommen

ett löv föll och kittlade mig på bröstet

kände mig rastlös

utan dig i närheten

nostalgi krypte sakta fram

åt upp sinnen.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 201 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-02 21:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint beskrivna känslor...man kan se dej sitta där med håret fladdrande i minnenas vind...
2013-09-03

  Quasimodo
En fin och lite kittlande känsla ger dina ord, för hur nära en känsla kan vara och bli!
2013-09-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Du skriver så fin poesi! Med mjuka, vackra ord.
2013-09-03

  Rozsi.kovacs

Jätte vackert
2013-09-03

  peter markurth
känns mjuk
2013-09-03

    ej medlem längre
gillas!
2013-09-02

    Dan Myrbeck
.. åt upp sinnen


... du skriver så fint
om dina minnen!

M-san
2013-09-02

  M M Mannheim VIP
Vem var det som du kände nära dig? Vackert skaldat så fint formulerat!
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One