Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyss till tystnaden

Håll andan ett ögonblick
Öppna öronen och lyssna
Till tystnadens alla nyanser
Först förefaller tystnaden total
Men sedan bryter avlägsna sus igenom
Till en början avlägset och svagt
Sedan allt starkare och klarare
Ju längre tystnaden ska bibehållas
Så ta dig tid att lyssna till tystnaden
Många osynliga budskap kommer nå ditt öra
I tystnadens alla susande nyanser
Budskap som kan förändra någons tillvaro
Tystnadens röster är starka
Starkare än dagens vanliga sorl
För den som talar i tystnaden
Väljer sina åhörare med omsorg




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-02 23:38



Bookmark and Share


  Millner VIP
Tralala vad bra! Du gör inte bara så att man kan höra tystnaden, du ger den också ett ansikte!
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP