Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag sitter och äter på Scandic. På servetten skriver jag:


Göte Nordqvist

Din kärlek på en servett
är den vackraste jag sett.

Det som du har känt
har du satt på pränt.

Tack för fina rim
från Vuollerim!




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 748 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-05 16:28



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jättestort tack
till alla!
2013-09-07

  Lars Hedlin
Fint;)
2013-09-06

  aol
verkligen en fin hyllning,
2013-09-05

  Carina Bendix
Vilken fin hyllning till Göte. :)
2013-09-05

  ResenärGenomLivet VIP
Man skulle kanske börja skriva på servetter...det verkar vara den nya melodin...:-))
2013-09-05

    ej medlem längre
Mycket fint skrivet!
2013-09-05

    ej medlem längre
Snyggt jobbat - eller rimmat.
:)
Måste naturligtvis ta mig en titt på den där GN.
2013-09-05

    ej medlem längre
Riktigt fin!
2013-09-05

    ej medlem längre
Hylla den som hyllas bör! Göte är en otroligt fin poet och du är en vän med ett hjärta av guld.
2013-09-05

    ej medlem längre
Så fint tillägnat.
2013-09-05

    ej medlem längre
Haha.. Du är otrolig min vän. Tack från djupet av mitt hjärta men spara några servetter till mig..

/G
2013-09-05

  Angel of love
Den här hyllningen gjorde du väldigt bra till fantastiska Göte.
Älskar hans dikter på servetter( men även de andra med)
2013-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck