Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rönn

Rönnen står i höstsolen
och lyser.
Kråmar sig i sin
rönnbärsskrud.
Gömd i allt det gröna
kikar ett gult löv fram.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-03 17:24



Bookmark and Share


  ULJO
Vackert om lugnets annalkande tid
2013-09-10

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2013-09-04

  Anya VIP
Fint!
2013-09-04

  anits VIP
Så fint och målande skaldat
2013-09-04

    ej medlem längre
jättefin och lite gullig text..
2013-09-03

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...som en vacker tavla...
2013-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP