Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var rädd om dina minnen

Något som finns bevarat från förr
En tanke som etsat sig fast
Som påminner oss om svunna tider
Ett minne kan man ta fram och glädjas åt
Eller försöka förtränga
Ett minne kan vara både roligt och jobbigt
Vare sig våra minnen får oss att skratta
Eller att gråta
Så kan vi inte vara utan dem
Då skulle vår tillvaro mista sin mening
Och vi skulle irra runt i ett svart tomrum
Så var rädd om dina minnen
De är din källa till livet




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-03 19:03



Bookmark and Share


  menspoeten
Tänkvärt och vackert!
2013-09-04

  Magica VIP
Tänkvärd.
2013-09-04

  träsnidaren
Kloka och fina ord.
2013-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP