Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig

Det skulle lika gärna kunna vara

Krig

jag skulle lika gärna kunna ligga

Begravd

under rasmassorna
efter ett sjuvåningshus

det är något som nalkas

medeltiden, domedagen

civilisationens undergång
smyger bakom gathörnen






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-03 23:38



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
jag är inte helt säker på att texten handlar om krig, kanske får det stå som symbol för något, något personligt? Eftersom diktjaget t o m skulle kunna ligga begravd under ett sjuvåningshus -?
2013-09-04

  Anya VIP
Ödemättad och tung text...jaa så känns det emellanåt.
2013-09-04

  Federico Romano
Krig i alla hörn, hemska tankar..
2013-09-04

    ej medlem längre
Ödesmättade rader
2013-09-04

    ej medlem längre
Man får lätt den känslan.
2013-09-04

  peter markurth
ja det nalkas, vi ser det tydligare för varje dag
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP