Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland pratas det

bara
ibland talar det
då när kontakt finns
närhet
ibland pratas det bara
missas
saker
vad missas då?
önskar det alltid var sådär
lyssnande
då när man hör
inte missar och inte kan sova för känslan av något som
som
ja
borde lyssnats på

så dålig på vissa saker
dålig på att förmedla säga
RING MITT I NATTEN OM DU VILL
när du vill
mitt på dagen
när som helst
även när du vet jag är upptagen
vill finnas där
är där alltid
ändå
upptagen fast ändå inte
lixom

önskar jag var bättre på att säga det där
på riktigt
träna kanske?
jo
borde
väldans bra på vissa saker( vill man ju tro.. vad vet i fan)
men
andra sådär bara

någonstans finns ju målet i livet kvar att bli så bra människa som möjligt vad det nu är
så antar som vanligt att det bara är att
leva




Fri vers av kråkan VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-05 00:12



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
det vardagliga tar Du fram
så det känns
2013-09-10
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP