Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sanning .


jag hatar att älska dig

jag hatar dig

jag älskar dig

jag älskar att hata dig

och hatar att älska dig

jag vill glömma att glömma

minnas att glömma

drömma o önska

önska att drömma

vill spola tillbaka tiden

och spränga mina trummhinnor

klippa av din tunga

och stanna tiden

gå fram o spotta dig i huvet

och glömma hur det var

vill veta hur det borde varit

jag borde aldrig ha sagt det jag sa

gjort det jag gjorde

för när det når fram till dina öron

kommer du slå sönder stenhus

för att komma fram till mig

oc sedan göra samma sak

och jag säger att jag inte bryr mig

men jag bryr mig om att du inte bryr dig

på ett fotografi där du ler

på en video där du skrattar

i ett minne där du gråter

om du bara visste

ja då skulle jag skrattat dig rakt upp i ansiktet

men jag har varken mage eller hjärta nog

att skratta bakom din rygg

och jag vet att ni e falska

och jag vet att ni består av lögn

men nånstans i era ord viskar sanningen

och den är till och med värre än lögnen

lögnen som du precis spotta ur dig

den flög mot mitt ansikte

men jag duckade

och jag slapp få den

det är fel

att inte veta

men jag simmar fortfarande runt i ett hav av ångest o panik




Övriga genrer av larsen
Läst 690 gånger
Publicerad 2006-03-07 16:48



Bookmark and Share


    Wewill
wow as bra!!!
2007-03-01

  yoyyo
som redan sagt.. snyggt fångad känsla
bra skrivet
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

larsen
larsen

Mina favoriter
jag hatar att älska dig