Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var står vi?

Jag bara undrar...
Var är du nu ?
Kommer du tillbaka till mig?
Tar du mig för givet?
Eller tar du mig bara som en vän?
Var står vi nu?
Kommer du att ta min hand om jag sträcker ut den ?
Tänker du på mig innan du somnar?
Sover du ensam eller sover du med någon annan?
Någon jag inte vet om?
Någon du inte vill att jag ska veta om?
Vill du fortsätta kämpa,kämpa för oss?
Eller vill du bara lämna allt som det var?
Vem är du nu?
Om jag inte känner dig vem känner jag då?




Övriga genrer av larsen
Läst 450 gånger
Publicerad 2007-03-15 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

larsen
larsen

Mina favoriter
jag hatar att älska dig