Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där vid sjön du vet .

Jag springer min dagliga runda
mina dagliga varv runt sjön
sjön där jag bor

Det sitter några ekorrar i trädet bredvid mig
den ena sitter och gnager på en kotte

Jag springer den sträckan som jag älskar mest
där det alltid sitter en massa skvallertanter och pratar stuntprat om alla i staden.
Jag känner hur mina träningsbyxor prasslar då jag springer snabbare

jag spurtar

Jag känner hur hjärtat slår snabbare
nu ser jag mitt mål
inte långt kvar, bara 500 meter
jag är framme.








jag går ner från rullbandet i stadens gym, anfådd
och tar min vanliga dusch.




Prosa (Novell) av larsen
Läst 536 gånger
Publicerad 2007-02-28 20:52



Bookmark and Share


    Wewill
riktig roligt slut. den här texten var riktigt fyndig:D
2007-03-01

  thyra
Överraskande lurigt slut, kul. De inre bilderna är viktiga.
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

larsen
larsen

Mina favoriter
jag hatar att älska dig