Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

män och kvinnor

män och kvinnor är så lika

en kropp
på två ben


det var nog allt.




Fri vers av larsen
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-08 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

larsen
larsen

Mina favoriter
jag hatar att älska dig