Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje


Jag la all min glädje på bordet
och såg att allt var du

jag stod till svars inför kärleken
och insåg att det är du

Snälla lämna inte mig
jag vill inte återvända till mörkret










Fri vers (Fri form) av dal
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-05 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dal