Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Platonisk kärlek

Kom mitt hjärta

Sitt vid mig, låt din värme tina upp mitt frusna själ


Se mitt hjärta

Skimret är från mina ögon som ser åt ditt håll


Hör mitt hjärta

Ljudet är från mitt hjärta som klappar för dig


Känn mitt hjärta

Så som jag känner för dig







Fri vers (Fri form) av dal
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-20 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dal