Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens vägar


Lika stor som den kärlek jag bär inom mig
finns där en rädsla för att förlora dig

dina händer i mina
gick vi hand i hand

du nynnade på låter för mig och log
våra ögon möttes

det finns inga kartor över kärleken stigar
den som vandrar dessa väger kommer aldrig tillbaka

vi lovade varandra evig kärlek





Fri vers (Fri form) av dal
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-04 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dal