Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En snabb grej som kom till samtidigt som jag satt och skicka sms


Kvar i dina ord

Jag måste få dig med på tåget, jag vill inte resa utan dig
Det är som din doft, griper tag i mig
En gammal tanke som väcks till liv, det bara sker
Och jag undrar vad de där drömmarna egentligen ger

Kvar i dina ord, kvar i känslan att få svar utan att fråga
Kvar i längtan utan att egentligen våga
Och jag vet att jag måste resa mig upp, visa vem jag är
Och jag måste visa allt det där

Jag måste få dig med på tåget, jag behöver ha dig med det är bara så
Och jag känner din värme när du andas, jag drunknar i dina ögon så blå
Gamla anteckningar som skrynklats ihop är det som utgör grunden
Och all olja, och alla intryck, vi pratar om doften av lavendel som når oss i stunden

Kvar i dina ord, kvar i mina tafatta försök att försöka utan att veta
Kvar i den där längtan, en känsla av övertygelse utan att egentligen veta
Kvar i formuleringar, jag väger orden på våg, jag kastar ur mig orden bara så där
Och jag vet inte, men jag har bara en chans, jag måste visa dig vem jag är

Jag måste få dig med på tåget, allt är planerat du behöver bara följa
Det finns enen enkelhet som sanningen försöker att dölja
Godispapper glänser i ögonens ljus då de kastats överallt, spridits ut
Jag måste få dig med på tåget, det är bara så, det måste gå tillslut

Kvar i dina ord och jag försöker få dem att balanseras med dina
Jag har mina hemliga tankar och dina ord, men vad händer med mina
Jag vet inte vad de orden betyder för jag fruktar och jag hoppas, jag är så rädd
Jag undrar om din själ längtar tillbaka till min ensamma bädd

Jag måste få dig med på tåget, du är min kumpan, du är bra för mig
De där åren, den där tiden kommer tillbaka inom dig
Och så en låt i högtalarna, en låt som spelas på radio från morgon till kväll
Jag måste få dig med på tåget, ge mig en chans att sälja in det är du snäll




Fri vers av PPQ
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-05 19:29



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Vilken gudomlig och innerlig kärlek!!!
2013-09-19

  Ordregnspoeten
Oj vad bra det där med att få med någon på tåget. Då minns jag en dröm när jag befann mig på ett tåg och gick för att sätta mig någonstans. En äldre man satt där och fångade min blick och började tala till mig. Han sa "Han kom inte med på tåget, han ville nog tänka ett tag". Jag vände mig om och såg att min käraste inte var med. Strax efter det blev det så att jag aldrig mer reste till honom i Göteborg. Någon annan hade manipulerat honom in i en relation som han i efterhand kom att ångra, men då var det för sent.
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ