Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värt

Låt mig komma nära
Släpp mig inpå livet
Öppna ditt hjärta
Räck mig din hand

Jag vill inte leva förgäves!

Låt mig röra vid dig.




Fri vers av Marypoza
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-06 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marypoza
Marypoza