Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Släpp ett ögonblick
alla dina krav
Och låt dig förundras
över skogar och hav
Du är en del av naturen
och dess eviga makt
En del av detta under
dess renhet och prakt.




Bunden vers av Marypoza
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-05 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marypoza
Marypoza