Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

outtömligt

Jag har sett månens glittrande slöja lägga sig över havet.
Jag har sett präktig blomma spira upp ur öken marken.
Jag har varit kär och sett det allra vackraste.

Jag trodde allt var borta efter din förlust
Trodde aldrig återfinna glädje och livslust.
Men ur livets källa har jag druckit med råga
Och än mer kan jag få, bara jag vågar.
Kärleken kom till mig och lycklig jag var
Kärleken kom till mig och stannade kvar.

Himlen är silverfärgad och vinden doftar kanel.




Fri vers av Marypoza
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-06 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marypoza
Marypoza