Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel

 

 

 

Glittrande

guldspår

 

 i

ditt hår

 

själen

bländas

 

av sanningen

i

ditt hjärta

 

stjärnorna

fnissar

 

kelar 

i smyg

 

paradis

där

 

vinden

viskar

 

vi

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 230 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-06 23:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så mjuka och sköna ord...fnissar lite jag också...:-)
2013-09-08

    ej medlem längre
Så fin, så fylld med kärlek.
2013-09-07

    Dan Myrbeck
Å så
fin!
2013-09-07

    ej medlem längre
Mjuka varma ord...underbara att läsa!

2013-09-07

  Lars Hedlin
Så öm så vacker...APPLÅD!
2013-09-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin poesi med mycket kärlek i.
2013-09-07

  Quasimodo
Ger ljus och värme!
2013-09-07

  Järnkatten
Mycket bra och vacker...
2013-09-07

  Angel of love
Skör och vacker.
2013-09-07

  M M Mannheim VIP
Underbar poesi! Du skriver så fint.
2013-09-07

  peter markurth
starka ord, den bästa jag läst av dig
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One