Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser en stege bortom havet



Vi låg medens,
sårade,

du sköt mig rakt i hjärtat utan varning,
mina tårar blandas med en dikt av sann jävlar kärlek till ditt hjärta,

hon var vinden

sade nägon




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 143 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-06 22:08



Bookmark and Share


  petter rost
Kan bara hålla med Evelyn - en magisk stege du ser!
2013-09-07

    ej medlem längre
Vacker, brutal, sorglig.
Går rätt in i hjärtat.

Extra applåd för överskriften. Bara den berättar en hel historia i fantasin.
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth