Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mod

surra min kropp
ej med tagtråd
ät mitt hjärta
ej när jag lever
jag vill lida
men utan att förtvinna

om jag ska ut i strid
och ej får en garanti
att min hälsa är akilles lik
då på slagfältet jag ska försvinna
som en kameleont i dödens dimma
och korpen kan ej kalla mitt namn

öga för öga
tand för tand?
jo kanske på den vita duken
om ditt namn är steven segual




Fri vers av spiros
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-03-07 19:54



Bookmark and Share


  Lena Larsarp
Ditt tema, eller ditt sätt att skriva är lite högtravande, men dikten kan inte riktigt nå upp till språkets form. Jag förstår inte riktigt vad du vill med texten.
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

spiros