Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sekund

hår, leende och ögon var allt jag såg
vad jag tänkte jag ej förstår

en ärlighet blandad med rädsla och mod
vikten av mitt handlande jag ej förstår

panna mot panna ögon och mun
en illusion som borde väcka skratt
men endast släcker mitt förnuft




Fri vers av spiros
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-03-19 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

spiros