Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att man kanske är lite hård mot sig själv i bland


Dubbelgångaren

där han stod
vackrare, starkare en
mig

jag tittade på han
och frågade vem
han var

då han svarade
att han var jag

sedan skakade vi
hand och svor att
vi aldrig mer skulle
träffa varan




Fri vers av spiros
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-03-08 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

spiros