Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tihi


Hösten, feminist

Var hösten både feminist, folkbildare och framsynt då den med sitt värmeväxlande tillstånd visade på klimakteriets vedermödor?




Fri vers (Fri form) av Jane S VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-08 09:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stormgudinnan bör hörsammas!
2015-04-26

  KattenKin VIP
*fniss*Underbart!
2015-02-04

    Bo Malte
förmodligen...*L*
2014-10-24

  Larz Gustafsson VIP
Det förklarar varför jag aldrig gillat hösten.
2013-09-08

    Amisan
Vilken träffsäker allegori!
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP