Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reviderad repris


Toner utav tystnad

Ville

denna satans blick,



som förintar

mig,



mitt vara,

du skrattar ju,



vem

jag såg blod,



du vet mig nu

ser i mina djupa ögon,



sanningen

det glittrar köld nu älskling,



vi är två döda

matt,



begären blev ju tunga

du såg inatt,



då kulor ven

sprang iväg,



sveken

fan,



vet ej

du,
oss,





du kan dra åt helvete

skiter i dig,




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-08 17:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kraften och styrkan i orden känns.
2013-09-08

  träsnidaren
Ord som berör, som en käftsmäll.

Snyggt skrivet.
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth