Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagdrömmar

 

 

 

Väck mig inte

ur

min lilla dröm

 

har just fantiserat

om en grönskande

sommaräng

 

har just möts

mitt eget sinne

det spröda

 

ömtåliga

som röd solnedgång

eller varma solstrålar

 

har just färgat

de bleka stjärnorna

lila

 

ser månens längtande blick

hör

ljuvliga toner

 

från

ditt hjärta

 

låt mig

bara

 

drömma ...


 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-09 22:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En vacker dikt :)
2013-09-10

  Quasimodo
Här vill jag inte störa............schsssss
2013-09-10

  ResenärGenomLivet VIP
Jag ska vara tyst...jag lovar...så fortsätt din ljuvliga dröm...
2013-09-09

  M M Mannheim VIP
Du skriver med sådan inlevelse och känslor. Du får läsaren att känna sig vara med i dina dagdrömmar. Du fångar med dina ord.
2013-09-09

  peter markurth
vacker sanndröm
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One