Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökande

 

 

Hon springer

fort

 

som vinden

 

jagar

sin egen skugga

 

klättrar högt upp

på berget

 

besegrar

fåfänga drömmar

 

men

allt

bleknar

 

när

ditt skratt

når

 

hennes

hjärta

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 135 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-09 22:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man smälter av dina fina ord...
2013-09-10

  Lars Hedlin
En fin dikt...med lite frustration i orden kanske...
2013-09-10

  Quasimodo
Känns lite dubbelbottnat, både för viljan och sökandet, men att det också bleknar och faller bort!?
2013-09-10

    ej medlem längre
Tycker mycket om dina fina ord.
2013-09-09

  M M Mannheim VIP
Ännu ett bevis på att du har ett uttryckssätt som jag önskar att jag hade. Så vackert. "Jagar sin egen skugga" lysande poesi.
2013-09-09

  Gerda Johansson
riktigt vackert
2013-09-09

  peter markurth
sanningen är alltid finast....bra
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One