Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden suckar

 

I min hand sover du
stilla till vindens suckar

blå är natten
rött är det hjärta som
suktar din blick

i min värld omger du min vardag
utan behov utan fruktan
och jag andas din närhet

I gryningen väcks mina kyssar
till toner av längtande hjärta

tills dess

sover du stilla i min hand
till vindens suckar




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 385 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-11 09:41



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Tycker mycket om den här. Du förmedlar hela essensen i längtan och kärleken!
2018-02-28

    ej medlem längre
Vinden suckar, mycket fint.
2013-09-14

    ej medlem längre
Du har en speciell förmåga att få dina dikter om kärlek att nå läsarens innersta
2013-09-13

    ej medlem längre
Mjuka vackra faller dina ord.
2013-09-11

  peter markurth
bra som så ofta
2013-09-11

  Lars Hedlin
En mycket fin och bra dikt!
2013-09-11
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene