Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reklampaus: Vi är strax tillbaka!

Pernilla 32, trebarnsmamma från Kalmar:

- Ja läste Dan Myrbecks dikt "om".
Ja tyckte om "om".
Så ja läste om "om".

Sen läste ja "om"
om och om igen,
kunde liksom
inte få nog av
"om" om ni
förstår!




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 326 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-09-23 21:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Lite snurrigt, en kul ordlek.
2014-06-22

  Mona Nordkvist VIP
Haha tokigt och kul!
2013-09-30

    Dan Myrbeck
Tack så jättemycket!
2013-09-24

  Tess74
hahaha din sköning
2013-09-24

  Lars Hedlin
Like it ;)
2013-09-24

    ej medlem längre
haha..galning..
2013-09-23

    ej medlem längre
Det var ett riktigt klurigt omkväde. En mycket bra ombrytning som ej behövs omdanas. Omtyckt och omhuldad omgång.
2013-09-23

  Nina.H
Nu blev det snurrigt
för min lilla hjärna..
som är mycket liten :)
2013-09-23

  Maria Sundelin VIP
Övertydligt och bra med en gnutta humor
2013-09-23

  Angel of love
Om jag trasslar mig ur alla om så ska jag skriva om va jag tycker :)
2013-09-23

  ResenärGenomLivet VIP
Om man läser om "om", så undrar man nog
om det som hände i "om" verkligen hänt...
Kul med sådana här ordlekar...:-))
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck