Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humorfri dag

Jag föreslår en
humorfri dag
varje år:

32 december.




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 304 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-13 16:15



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) hihi
2013-09-15

  Maria Sundelin VIP
Precis rätt dag
2013-09-14

    Dan Myrbeck
Tack så
jättemycket!
2013-09-14

  ResenärGenomLivet VIP
Undrar om det finns någon som skulle kunna hålla sej för skratt om det verkligen fanns en sådan dag...det är nog svårt att göra om man måste...:-)))
2013-09-14

  Lars Hedlin
Yes very gooood!
2013-09-14

  Lollitta VIP


32 december

__________________________________

Tur att den dagen inte finns !!!!
2013-09-13

    Dan Myrbeck
Tack så mycket!
2013-09-13

  Carina Bendix
Varför just den dagen? Det är ju min födelsedag..hehe;)
2013-09-13

    ej medlem längre
Ok tummen upp!
2013-09-13

    ej medlem längre
Det tar vi i hand på!

2013-09-13

    ej medlem längre
Mycket lämpligt
2013-09-13

  Marianne Räf
DET är INTE din födelsedag, va´ ??!
Kom ihåg Kanelbullens Dag 4 oktober!
En god och trevlig tradition, som alla
kan fira, jag menar -även- ensamstående
kan gå till närmsta Konditori och bara
proviantera! Guud, så gött!!!!
2013-09-13

  Angel of love
Ja inte en dag tidigare :)
Röstar JA!
2013-09-13

  Nina.H
Jag röstar 'ja'! Tummen upp!
2013-09-13

  Rise Little One
Jag röstar på den :)
2013-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck