Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gjorde det som den inre rösten sade till mig, inget fel att lyssa på den. ;)


MAN SKALL LYSSNA PÅ SIN INRE RÖST ;)

Vi träffades på jobbet, hon tittade ofta nyfiket på mig
Jag tänkte "varför skulle jag vilja ha dig, du din tjej"
Hon hette Lisbeth, luktade alltid svett
Och gissa vad jag förlorade mitt vett
Det hade gått en vecka sedan sist
Vad ska man göra när det är brist
Bjöd henne hem på en öl eller två
funderade på att säga "Kan du inte gå?"
Sen hörde jag ormen ropa "du kan inte missa en skopa!"
Höll andan och fick det gjort, sen kasta jag bort na fort!
Dagen efter såg jag na på jobbet igen
Hon var då på helspänn
Jag ignorerna na totalt, för mig var det helt normalt.
Ibland skrattar jag åt det än, det är så vi gör vi affärsmän.

SKÅL!




Fri vers av Fabio
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-12 21:46



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Med dina ord kan du säkert bätre!
2013-09-15

  Peter G VIP
Jo, sådant händer nog allt som oftast! Kan bli en jobbig relation sedan...

En text som jag uppfattar vara skriven med den s.k "glimten i ögat!"

Bra berättat , bra rimmat !
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Fabio
Fabio