Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom igen nu, ni kloka svenskar visar att ni har bollar och en hjärna Ställ er upp på fötterna sitt inte där i trappuppgången, kom ner på jorden!


SD, SD NI MÅSTE RÖSTA PÅ SD!

Vi har fått ett nytt parti, ni måste rösta låt inte bli!
SD har en kraft som ingen annan, måste jag skriva det på pannan?!
Magi har kommit till vårt land, nu tar vi tag i deras hand
Vi ska lyfta de till toppen, ta i med hela kroppen
Utan SD kommer vårat Sverige bli blask, slask slask och grådask
Kom igen nu svenska gott folk, ska jag behöva vara er tolk!?


SKÅL!




Fri vers (Fri form) av Fabio
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-12 22:05



Bookmark and Share


    J. Herward
Slarvigt skriven text, beror det på språksvårigheter? För sådant diggar inte SD. Över min döda kropp att SD vinner mark 2014.
2014-04-27

  mare VIP
Tänkvärd text..
vi kanske skulle skrapa
lite hårdare på
socialdemokraternas
västerns, miljöpartiets
nya moderaternas
folkpartiets centerns
kds, o.s.v yta...
där finns massor av lort
massor av dynga!!
längtar att "få skrapa"
och visa världen
vilka dom egentligen är!
Finns massor av fula fiskar!!
2013-09-19

  Fabio
Äh, ni under vet inte vad ni pratar om ser ja! :)
2013-09-13

  peter markurth
ja de är klart nazister, måste bort, i tid, håller med föregående talare,
2013-09-12

  Peter G VIP
Antar att denna text är ironisk? men måste ju fråga för att vara säker.

För mig är det en gåta att någon vill rösta på detta f,d nynazistiska parti, för hur dom än försöker putsa på den nya fasaden lyser det bruna och fula igenom.


2013-09-12

  peter markurth
sd är trams, men de väcker något farligt i mäniskor, angelägen text
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Fabio
Fabio