Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungen över musen!

En regndroppe föll
från fönsterkanten ner
jag funderade för mig själv
är det ingen som ser

Jag kliade skägget
funderade lite till
vad kan det va
som jag egentligen vill

Jag kan välja
mellan hon och hon
eller Lena
som var med John

Många kvinnor kan
ej motstå
min härliga charm
ni kan inte förstå

De blir som förtrollade
de avgudar mig till tusen
det är som om jag vore
kungen över musen!

Ni vill säkert ha
något tips från mig
Ge mig ett mejl
och jag svarar dig!

ölen tog slut
det slutade droppa..
jag hukade mig ner
och skaka av snoppa

magiska droppe
var tog du vägen
ölburken ramlade
vad du ej där i alla lägen?

SKÅL!


/ FABIO




Fri vers av Fabio
Läst 169 gånger
Publicerad 2013-09-12 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fabio
Fabio